Management Assistent afdeling Neurowetenschappen

Heb jij organisatietalent en ben je op zoek naar een veelzijdige en afwisselende functie in een internationale omgeving? Dan ben jij de Management Assistent die wij zoeken! Solliciteer bij de Vrije Universiteit Amsterdam (VU).

Locatie: AMSTERDAM
FTE: 0,5 

Functieomschrijving

Wij zijn in verband met groei op zoek naar een Management Assistent voor de sectie Functionele Genoomanalyse (FGA) binnen het Centre for Neurogenomics and Cognitive Research (CNCR: www.cncr.nl) en de Onderzoeksschool Neurowetenschappen Amsterdam Rotterdam (ONWAR), in eerste instantie voor 2 jaar.

Als Management Assistent ondersteun je (i) het management van de afdeling FGA bij de dagelijkse gang van zaken op de afdeling en projectmanagement (ii) de coördinator van ONWAR bij het coördineren van de opleiding van promovendi en het organiseren van cursussen, lezingen en andere opleidingsactiviteiten.

Jouw taken
 • personeelszaken (bewaken van aanstellingen, initiëren en verslaglegging van jaargesprekken, opstarten nieuwe medewerkers)
 • systeembeheer (personeel, publicaties, bestellingen)
 • onderwijsondersteuning (cursusorganisatie, -planning, uitzetten en uitwerken evaluaties)
 • opleidingsbeheer promovendi en promoties (ledenadministratie, controle trainingsplannen, certificaten opstellen, Hora Finita)
 • interne en externe communicatie (mailings opstellen en uitzetten, websitebeheer)
 • planningsactiviteiten (agendabeheer, bijeenkomsten met externe partners)
 •  (mede-) zorgdragen voor de sfeer op de afdeling en binnen de onderzoeksschool

Functie-eisen

 • VWO werk- en denkniveau
 • organisatorische en/of administratieve werkervaring
 • je beschikt over goede kennis en beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift
 • je hebt een flexibele, servicegerichte, initiatiefrijke/proactieve instelling, kan zelfstandig en in teamverband werken, je bent accuraat en discreet
 • je kunt goed werken met (online) informatiesystemen en Microsoft Office

Wat bieden wij

Een uitdagende functie bij een maatschappelijk betrokken organisatie. Het salaris bedraagt afhankelijk van opleiding en ervaring op voltijdse basis minimaal €2.376 (schaal 7) en maximaal €3.208 (schaal 7) bruto per maand. De functie is ingedeeld volgens UFO-profiel: Secretaresse 2 en staat open voor 0,5 fte.

De arbeidsovereenkomst wordt in eerste instantie aangegaan voor een periode van 2 jaar. .
Daarnaast beschikt de VU over aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en regelingen die een goede combinatie van werk en privé mogelijk maken, zoals:
 • maximaal 41 vakantiedagen bij een voltijds dienstverband,
 • 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering
 • kinderdagverblijf aanwezig op VU campus
 • bijdrage aan reiskosten voor woon-werkverkeer

Over de VU

Bijdragen aan een betere wereld door onderscheidend onderwijs en grensverleggend onderzoek, dat is de ambitie van de VU. Een universiteit waar persoonlijke vorming én maatschappelijke betrokkenheid centraal staan. Waar we vanuit verschillende disciplines en achtergronden samenwerken aan innovaties en nieuwe inzichten. Ons onderzoek beslaat het hele spectrum: van alfa, gamma en bèta tot leven en medische wetenschappen.


Aan de VU studeren ruim 26.500 studenten en werken meer dan 4.600 medewerkers. De uitstekend bereikbare VU-campus is gevestigd in het hart van de Amsterdamse Zuidas, een inspirerende omgeving voor onderwijs en onderzoek.

Diversiteit
Diversiteit is een kernwaarde van de VU. Wij staan voor een inclusieve gemeenschap en geloven dat diversiteit en internationalisering bijdragen aan de kwaliteit van onderwijs en onderzoek. We zijn dan ook voortdurend op zoek naar mensen die door hun achtergrond en ervaring bijdragen aan de diversiteit van onze campus.

Faculteit der Bètawetenschappen
De Faculteit der Bètawetenschappen inspireert wetenschappers en studenten om duurzame oplossingen te vinden voor complexe maatschappelijke vraagstukken. Van bosbranden tot big data, van obesitas tot geneesmiddelen en van molecuul tot de maan: ons onderwijs en onderzoek beslaan de volle breedte van de bètawetenschappen. Nationaal en internationaal delen wij kennis en ervaring met vooraanstaande wetenschappelijke instituten en het bedrijfsleven.

Werken bij Bètawetenschappen is samenwerken met studenten, promovendi en wetenschappers met focus op hun vak én een brede blik op de wereld. De faculteit telt ongeveer 5.750 studenten en er werken ruim 1.250 medewerkers.
Over afdeling en instituut
De afdeling FGA is een ambitieus en hecht team van ongeveer 60 medewerkers van over de hele wereld, overwegend (jonge) onderzoekers, die de hersenen bestuderen (zie fga.cncr.nl).
De onderzoekschool ONWAR coördineert de opleiding van promovendi in de neurowetenschappen, in totaal ongeveer 250, bij 5 aangesloten instituten in Amsterdam en Rotterdam. ONWAR organiseert ook cursussen, lezingen en jaarlijkse meetings.

Op de afdeling heerst een informele werksfeer en het contact met collega’s is laagdrempelig. De voertaal is overwegend Engels. Het betreft een zeer veelzijdige functie. Je hebt contact met heel veel mensen binnen en buiten de organisatie, vooral promovendi, maar ook analisten, staf, directie en ondersteunende diensten.

Solliciteren

Ben jij geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan door middel van onderstaande solliciteer button uiterlijk 31 mei, 2022. Denk hierbij aan het uploaden van jouw curriculum vitae en motivatiebrief. 

Sollicitaties ontvangen per e-mail worden niet in behandeling genomen.

Vragen
Voor vragen over de vacature kun je vanaf 16 mei contact opnemen met:

Naam: Renee Lustenhouwer
Functie: manager FGA en coördinator ONWAR
Telefoonnummer: 020 59 86925
E-mail: r.lustenhouwer@vu.nl

Mocht je voor 16 mei dringende vragen hebben, neem dan contact op met afdelingsmanager Sjaak Lammerts: sjaak.lammerts@vu.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Deel in jouw netwerk
Functiegebied: Ondersteunend personeel
Opleidingsniveau: MBO, HBO / Bachelor
VU-eenheid: Faculteit der Bètawetenschappen
Contracttype: Tijdelijk met uitzicht op verlenging
Minimum FTE: 0,5
Minimale salarisschaal: €2.376 (schaal 7)
Maximale salarisschaal: €3.208 (schaal 7)
Powered by Emply