TANDARTSDOCENTEN

ACTA is het samenwerkingsverband van de Faculteit der Tandheelkunde van de Universiteit van Amsterdam en de Vrije Universiteit van Amsterdam. ACTA verricht wetenschappelijk onderzoek, geeft onderwijs en verleent patiëntenzorg op het terrein van de tandheelkunde. Internationaal gezien is ACTA toonaangevend in onderzoek en onderwijs. Bij ACTA werken circa 500 medewerkers en volgen circa 900 studenten de opleiding Tandheelkunde. Dagelijks levert men aan circa 600 patiënten tandheelkundige zorg. 

Locatie: AMSTERDAM
FTE: 0,4 

Functieomschrijving

Studenten Tandheelkunde begeleiden/coachen in het klinisch onderwijs. Actief participeren in de voorbereiding, uitvoering en evaluatie van het (pre-)klinisch onderwijs. Supervisie hebben over patiëntzorgtaken van de studenten. Deelnemen aan/leiden van patiëntenbesprekingen.


Functie-eisen

  • in het bezit zijn van een tandarts diploma (BIG geregistreerd).
  • beschikken over goede contactuele en klinische vaardigheden.
  • affiniteit hebben met het onderwijs.
  • bereid zijn zich te ontwikkelen in het onderwijs.

Wat bieden wij

Een uitdagende functie bij een maatschappelijk betrokken organisatie. Het salaris bedraagt afhankelijk van opleiding en ervaring op voltijdse basis minimaal € 2.790 en maximaal
€ 4.402 bruto per maand. Doorgroei is in de toekomst, bij gebleken ontwikkeling en geschiktheid, mogelijk tot een maximum van € 6.317 bruto per maand (schaal 13). De functie is ingedeeld volgens UFO-profiel: Docent 3 en staat open voor ten minste 0,4 fte.

De arbeidsovereenkomst wordt in eerste instantie aangegaan voor een periode van 1 jaar. Verlenging van de arbeidsovereenkomst behoort tot de mogelijkheden.

Daarnaast beschikt ACTA over aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en regelingen die een goede combinatie van werk en privé mogelijk maken, zoals:
 
  • ruime bijdrage aan ABP-pensioenregeling,
  • bijdrage aan reiskosten voor woon-werkverkeer,
  • goede en voordelige sportfaciliteiten,
  • collectiviteitskortingen op ziekte- en autoverzekering

ACTA

ACTA is het samenwerkingsverband van de Faculteiten der Tandheelkunde van de Universiteit van Amsterdam en de Vrije Universiteit Amsterdam. ACTA verricht wetenschappelijk onderzoek, geeft onderwijs en verleent patiëntenzorg op het terrein van tandheelkunde. Internationaal gezien is ACTA toonaangevend in onderzoek en onderwijs.

Bij ACTA werken circa 500 medewerkers en volgen circa 900 studenten de opleiding Tandheelkunde. Dagelijks levert men circa 600 patiënten tandheelkundige zorg.

Diversiteit
Diversiteit is een kernwaarde van de VU. Wij staan voor een inclusieve gemeenschap en geloven dat diversiteit en internationalisering bijdragen aan de kwaliteit van onderwijs en onderzoek. We zijn dan ook voortdurend op zoek naar mensen die door hun achtergrond en ervaring bijdragen aan de diversiteit van onze campus.


Solliciteren

Ben jij geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan zo spoedig mogelijk door middel van onderstaande solliciteer button. Denk hierbij aan het uploaden van jouw curriculum vitae en motivatiebrief. Daarnaast is verplicht dat je beschermd bent tegen Hepatitis B. Wij verzoeken je de verklaring waarin de mate van bescherming is opgenomen toe te voegen aan de sollicitatie. Dit kan via de button “Andere bijlagen.

Sollicitaties ontvangen per e-mail worden niet in behandeling genomen.

Vragen
Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met:

Naam: mevrouw dr. M.M. Danser
E-mail: m.danser@acta.nl

Voor meer informatie kun je terecht op: www.acta.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Deel in jouw netwerk
Functiegebied:Docent
Opleidingsniveau:WO / MSc
VU-eenheid:Faculteit der Tandheelkunde (ACTA)
Minimum FTE:0,4
Minimale salarisschaal:€2.790 (schaal 10)
Maximale salarisschaal:€6.317 (schaal 13)
Powered by Emply