STARTERS

KLAAR VOOR DE TOEKOMST?

Boost je loopbaan, draag bij aan de VU van morgen.

Innovatieve uitdagingen
Focus op professionele ontwikkeling
Focus op persoonlijke ontwikkeling
Groot netwerk met andere starters

TRAINEESHIP BEDRIJFSVOERING

Sinds 2017 heeft de VU een Management Traineeship. Inmiddels zijn er drie groepen met trainees gestart. Trainees werken aan verschillende opdrachten binnen verschillende diensten en faculteiten gedurende hun Traineeship. Deze opdrachten zijn er allemaal op gericht om de bedrijfsvoering van de VU te verbeteren. Naast de opdrachten is een opleidingsprogramma onderdeel van het Traineeship. Het opleidingsprogramma is gefocused op professionele en persoonlijke ontwikkeling. Met hun nieuwe en frisse ideeën denken zij mee bij diverse vraagstukken en zo dragen zij bij aan een toekomstbestendige universiteit en weten zij verbinding te leggen tussen de verschillende afdelingen.  

PROFESSIONALISERINGSTRAJECT JUNIOR DOCENTEN

Het ontwikkelingsprogramma voor junior docenten is een uitgelezen kans voor creatieve en getalenteerde junior docenten aan de VU, om zich professioneel te ontwikkelen als docent, deel te nemen aan onderwijsinnovaties en een track record op te bouwen voor een carrière in het onderwijs. Het programma is gericht op het opbouwen van een community en het verdiepen en verbreden van het kennisniveau en de vaardigheden van de junior docenten in onderwijs en onderwijsinnovatie.

YOUNG.VU NETWERK

Wil jij graag andere young professionals op de VU ontmoeten? Kom dan naar de bijeenkomsten van Young.VU! Young.VU is het young professional netwerk van de Vrije Universiteit Amsterdam. Samen werken we aan een VU waarin we elkaar beter weten te vinden: zowel het jonge wetenschappelijk als het ondersteunend personeel (< 36 jaar). Het netwerk is gericht op nieuwe verbindingen, kennisdeling en innovatie over de grenzen van faculteiten en diensten heen. Dit doen we door interessante en informele evenementen te organiseren dóór en vóór young professionals. We hopen je te zien op een van onze volgende evenementen!

VACATURES

STARTERS