STARTERS

KLAAR VOOR DE TOEKOMST?

Boost je loopbaan, draag bij aan de VU van morgen.

Innovatieve uitdagingen
Focus op professionele ontwikkeling
Focus op persoonlijke ontwikkeling
Groot netwerk met andere starters

TRAINEESHIP BEDRIJFSVOERING

Eind 2017 zijn er 11 trainees gestart bij Vrije Universiteit Amsterdam. Alle trainees werken binnen verschillende diensten en faculteiten. Binnen het traineeship werken zij aan verschillende opdrachten, allemaal erop gericht om de bedrijfsvoering van de VU te verbeteren. Naast de opdrachten is een opleidingsprogramma onderdeel van het traineeship. Het opleidingsprogramma is gefocused op professionele en persoonlijke ontwikkeling. Met hun nieuwe en frisse ideeën helpen zij de organisatie toekomstbestendig te maken, maar ook weten zij verbinding te leggen tussen de verschillende afdelingen.  

PROFESSIONALISERINGSTRAJECT JUNIOR DOCENTEN

Het ontwikkelingsprogramma voor junior docenten is een uitgelezen kans voor creatieve en getalenteerde junior docenten aan de VU, om zich professioneel te ontwikkelen als docent, deel te nemen aan onderwijsinnovaties en een track record op te bouwen voor een carrière in het onderwijs. Het programma is gericht op het opbouwen van een community en het verdiepen en verbreden van het kennisniveau en de vaardigheden van de junior docenten in onderwijs en onderwijsinnovatie.

YOUNG.VU NETWERK

Wil jij graag andere young professionals op de VU ontmoeten? Kom dan naar de bijeenkomsten van Young.VU! Young.VU is het young professional netwerk van de Vrije Universiteit Amsterdam. Samen werken we aan een VU waarin we elkaar beter weten te vinden: zowel het jonge wetenschappelijk als het ondersteunend personeel (< 36 jaar). Het netwerk is gericht op nieuwe verbindingen, kennisdeling en innovatie over de grenzen van faculteiten en diensten heen. Dit doen we door interessante en informele evenementen te organiseren dóór en vóór young professionals. We hopen je te zien op een van onze volgende evenementen!

VACATURES

STARTERS

JOB ALERT

Wil je op de hoogte blijven van onze actuele vacatures, schrijft je dan nu in op onze job alert.

Bericht mij dagelijks / wekelijks over nieuwe vacatures
Meld mij aan voor een job alert
Powered by Emply