WERKEN BIJ DE VU

Werken bij de VU betekent bijdragen aan een betere wereld. Over de grenzen van je eigen studie, met een open blik en oog voor de maatschappij.

5 REDENEN OM VOOR DE VU TE WERKEN

Waarom jij zou moeten kiezen voor de VU als werkgever?

Lees meer

ARBEIDSVOORWAARDEN

Naast een uitdagende functie bij een maatschappelijk betrokken organisatie, kunnen de arbeidsvoorwaarden belangrijk zijn. De VU heeft uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Lees meer

SOLLICITATIE PROCEDURE

Aan de VU Amsterdam proberen we al het onderwijs en onderzoek zo veel mogelijk door te laten gaan. Ondanks dat omwille van de coronamaatregelen iedereen noodgedwongen thuiswerkt. Ook de sollicitatieprocedures gaan in de meeste gevallen gewoon door.

Lees meer

VU campus

Onze campus is een gastvrije en levendige ontmoetingsplek waar studenten, docenten, onderzoekers en het bedrijfsleven samenkomen.

Lees meer

SUPPORT VAN INTERNATIONALE MEDEWERKERS

De VU Amsterdam erkent het belang van goede ondersteuning van nieuwe internationale medewerkers bij de overstap naar een functie bij de VU Amsterdam. Het veranderen van de werklocatie is een belangrijke verandering in het leven, zeker ook voor partners en gezinnen. De VU biedt daarom zo veel mogelijk ondersteuning voor deze internationale medewerkers.

Lees meer over de support voor internationale medewerkers op onze Engelse website.

 

Lees meer

TALENT & JOUW CARRIÈRE AAN DE VU

De VU investeert graag in talentvolle collega’s. Want excellent onderwijs en onderzoek valt of staat met de gedrevenheid en nieuwsgierigheid van de mensen die bij ons werken. Daarom hebben wij erkenning en aandacht voor individuele prestaties, omdat we bij de VU ervan overtuigd zijn dat je talent moet koesteren. 

Lees meer

DIVERSITEIT EN INCLUSIVITEIT

Zowel professionals als studenten binnen de VU kennen een grote diversiteti, het is iets dat wij nastreven sinds de dag van onze oprichting, het zit in ons DNA.

Lees meer

Werken met een arbeidsbeperking

Maatschappelijke betrokkenheid staat bij de VU centraal. Wij zien het als onze verantwoordelijkheid om mensen met een arbeidsbeperking die onder de banenafspraak vallen gelijke kansen te bieden.

Lees meer

LOOPBAANBEGELEIDING

Wij ondersteunen je graag in je verdere loopbaan met workshops en training gericht op persoonlijke ontwikkeling en het maken van de volgende stap in je carrière.

Lees meer

VU FIT AT WORK

Plezier hebben in je werk, altijd voldoende uitgedaagd worden en de klus met veel enthousiasme en energie aanpakken. Dit zijn precies de eigenschappen die we in elkaar waarderen.

 

Lees meer

TENURE TRACK

Tenure Track posities worden bij de Vrije Universiteit Amsterdam over het algemeen aangeboden voor de duur van vijf jaar.

Lees meer