Sollicitatie procedure

werken bij de vu>

Alle vacatures die wij momenteel op deze website gepubliceerd hebben staan zijn vacant. Dat betekent dat onze werving, ondanks de ingrijpende maatregelen en gevolgen van het coronavirus, onverkort blijft doorgaan.

 

Doorlooptijden in verband met de coronamaatregelen

Wanneer je bij de VU solliciteert ontvang je direct daarna een bevestiging van jouw sollicitatie. We streven ernaar om je zo snel mogelijk een eerste reactie te geven. Normaal gesproken is dat twee weken na het verstrijken van de deadline. Echter, omdat alle VU-medewerkers tot 1 juni vanuit huis werken en onderling overleg iets minder frequent plaatsvindt, kan deze termijn nu iets langer zijn.

 

Sollicitatieprocedure tijdens de coronamaatregelen

Omdat het fysiek bezoeken van de VU tot 1 juni niet mogelijk is, zal het merendeel van de gesprekken telefonisch plaatsvinden of per videogesprek. Voor dit laatste maakt de VU gebruik van de toepassingen Skype of Zoom. Afhankelijk van de sollicitatieprocedure word je hierover geïnformeerd. Heb je nog geen ervaring met deze toepassingen, klik dan op de link van de betreffende leverancier: Zoom of Skype.

 

Informatie over de coronamaatregelen van de VU

Nederland beleeft ongekende tijden. Het coronavirus heeft onze samenleving in haar greep. Aan de VU proberen we zo goed en zo kwaad als het kan met de situatie om te gaan. En al zijn we momenteel niet fysiek aanwezig op de VU-campus, we zijn heel hard aan het werk om het onderwijs en onderzoek zo ongestoord mogelijk toch door te laten gaan. Op deze pagina lees je de laatste ontwikkelingen.

 

Vragen over de vacature

Op de website waar je je nu bevindt staat veel informatie over de VU. Als je meer wilt weten over een specifieke vacature, dan kun je contact opnemen met de VU-medewerker waarvan de contactgegevens bij de vacature zijn vermeld. In de regel kan deze persoon al jouw vragen over de vacature beantwoorden.

 

Interne VU-kandidaten

Als de situatie zich voordoet dat er een interne kandidaat gelijktijdig met jou solliciteert, zal er bij gelijke geschiktheid de voorkeur gegeven worden aan de interne kandidaat.

Vragen over werken bij VU

Stel hier je vragen over je sollicitatie of het sollicitatieproces

Naam *
E-mailadres *
Vacaturenummer
Bericht *
Verstuur
Powered by Emply