Werken met een arbeidsbeperking

Werken bij de VU >

Diversiteit en Inclusie is een van de belangrijkste speerpunten van de VU. Hier valt ook werken met een arbeidsbeperking onder. De VU geeft invulling aan de Wet Banenafspraak en streeft ernaar om 163 banen in 2024 ingevuld te hebben met collega’s met een arbeidsbeperking die onder deze banenafspraak vallen.

Wij geloven dat diversiteit creativiteit en talentontwikkeling kan stimuleren. Dat noemen we ‘inclusieve excellentie’. De VU wil een omgeving bieden die diversiteit en inclusie bevordert en waar mensen zich op hun gemak en gestimuleerd voelen hun unieke perspectieven te delen. Wij includeren nadrukkelijk alle medewerkers met al hun onderlinge verschillen. Want diversiteit is een verrijking. Zeker in een wereld met steeds meer interculturele, geografische en interdisciplinaire verbindingen.

Bij de VU werken collega’s met een arbeidsbeperking in zeer diverse functies zoals docent, onderzoeker, secretaresse, communicatie-adviseur, campushost, administratief medewerker en IT-medewerker. Wil je weten hoe het voor andere collega’s is om te werken bij de VU? Lees dan, of bekijk de interviews met enkele VU medewerkers.

Het Servicepunt Participatie VU heeft een adviserende en ondersteunende functie aan de hele VU-organisatie bij het aannemen en begeleiden van collega’s met een arbeidsbeperking. Heb je een arbeidsbeperking, sta je ingeschreven in het doelgroepregister en wil je bij ons komen werken? Neem dan contact met ons op: stuur een e-mail naar participatie.hrm@vu.nl of schrijf je in via onderstaande link. Wij maken graag kennis met je en bekijken samen met jou wat de mogelijkheden bij de VU zijn.

Open sollicitatie