Duurzame inzetbaarheid

Je Fysiek en mentaal fit voelen is crusiaal om op een fijne manier je werk te doen. De VU biedt verschillende mogelijkheden om dit te ontwikkelen.

Wat is goed voor jou, welke ambities koester je en hoe presteer je? Daar een evenwicht in vinden is een uitdaging. Daarom heeft de VU een uitgebreid aanbod aan ondersteuning voor je klaar staan. Van sport tot verlof, of juist extra opleiding. 

Als je thuiswerkt, wil je dat natuurlijk goed doen. Daarom biedt de VU hulp bij het inrichten van je thuiswerkplek. Je kunt bijvoorbeeld een vergoeding krijgen voor een bureaustoel, tafel en/of lamp. Een los toetsenbord en muis kun je in bruikleen krijgen. En heb je extra advies nodig? Dan kunnen onze arbo-adviseurs je helpen. Bovendien krijg je een internetvergoeding van €25 per maand.

VU Fit at Work

Als je beweegt, voel je je goed. Zo kun je vol energie elke uitdaging aan! Daarom sport je met VU Fit at Work gratis bij het VU sportcentrum. 

Levenlang leren

Bij de VU ontwikkel je je academische, maatschappelijk én persoonlijk. Van loopbaancoaching tot een opleiding voor een carrierestap. Of een online training, van projectmanagement tot veerkracht.