ALLES OVER DE VRIJE UNIVERSITEIT AMSTERDAM

WERKEN BIJ DE VU

Bijdragen aan een betere wereld, door onderscheidend onderwijs en grensverleggend onderzoek. Dat is de ambitie van de Vrije Universiteit Amsterdam (VU). Een universiteit waar persoonlijke vorming én maatschappelijke betrokkenheid centraal staan. Waar we vanuit verschillende disciplines en achtergronden samenwerken aan innovaties en nieuwe inzichten. 

Ons onderwijs en onderzoek beslaat het hele wetenschappelijke spectrum – van alfa, gamma en bèta tot leven en medisch – en is ingericht langs vier maatschappelijke thema’s: Connected World, Governance for Society, Human Health and Life Science en Science for Sustainability. Zo stimuleren we de multidisciplinaire samenwerking waar de maatschappelijke problemen van nu en straks om vragen. 

De uitstekend bereikbare VU Campus is gevestigd in het hart van de Amsterdamse Zuidas, een inspirerende omgeving voor onderwijs en onderzoek. Aan de VU werken ruim 4.600 medewerkers en volgen ruim 24.500 studenten wetenschappelijk onderwijs. 

Informatie over de coronamaatregelen van de VU

Nederland beleeft ongekende tijden. Het coronavirus heeft onze samenleving in haar greep. Aan de VU proberen we zo goed en zo kwaad als het kan met de situatie om te gaan. En al zijn we momenteel niet fysiek aanwezig op de VU-campus, we zijn heel hard aan het werk om het onderwijs en onderzoek zo ongestoord mogelijk toch door te laten gaan. Klik op onderstaande button om meer te lezen over de laatste ontwikkelingen.

Corona informatie

DE VU HEEFT

UITGELICHTE VACATURES

WERKEN BIJ DE VU

ONZE LOCATIE

Powered by Emply